Appar till iPhone

Appar till iPhone

Gillar du att lyssna på musik? Spotify är då svaret! Spotify är den svenska streaming-tjänsten som tagit världen med storm. Lyssna på din favoritmusik, oavsett var du är, uppkopplad eller inte. Spotify finns i både en gratis- och betalvariant. Den är enkel att använda och du kan spara ner playlists med dina favoritlåtar, lyssna på poddar och lyssna på ljudböcker

Du gillar att lyssna på musik, då antar vi att du också gillar kolla på musikvideorna! Ladda ner Youtube-appen. Sedan Youtube startades 2005 som en hemsida för vanliga människor att ladda upp videoklipp, har Youtube blivit en institution för att titta på videoklipp. Här kan du se allt ifrån musikvideos, roliga klipp till tips på hur du polerar en bänkskiva av granit.

Ingen panik, du kan alltid hitta din iPhone

Har du tappat bort din iPhone eller inte minns vart du har lagt den? Oroa dig inte, Hitta min iPhone är applikationen som löser ditt problem. Genom att använda platsdata kan du enkelt via deras hemsida eller appen söka och hitta din iPhone på några minuter. Den är gratis och enkel att använda och finns att ladda ner på Appstore idag!

Är du som oss och älskar sport? Livescore är appen där du kan snabbt och enkelt kolla vad resultatet står i matchen. Livescore innehåller realtidsinformation från de större ligorna och det är enkelt att hålla koll på ditt favoritlag oavsett var du är, live. Du kan även följa din valda match/tävling med kommentators-fliken där Livescore kommenterar vad som sker i kronologisk ordning.

Enkelt och smidigt

Att betala med sedlar och mynt är jobbigt. Ladda ner Swish som är kopplat till ditt BankID och konto, så slipper du bära på växel. Swish låter dig föra över summor från 0,1 kronor och uppåt. Att föra över pengar är nu enkelt och smidigt och du behöver inte vänta tre till fyra bankdagar för att få dina pengar längre.

Har du någonsin hört en låt och tänkt, “vad är detta för låt”? Soundhound är applikationen som låter dig spela in en låt från exempelvis radion, som den sedan hittar åt dig. Med Soundhound kan du sjunga eller nynna och den kommer hitta rätt låt. Soundhound i sin tur länkar dig vidare så att du kan lyssna på låten i både Spotify och Soundcloud.

Chatta med familj och vänner

Vill du kunna prata med familj och vänner, gratis och oavsett var i världen ni befinner er? Allt du behöver är då tillgång till internet samt Whatsapp. Whatsapp är helt gratis och låter dig ringa, skicka SMS och videochatta med dina kontakter helt gratis. Nästan 500 miljoner personer använder Whatsapp idag för att kommunicera mellan varandra, enkelt och gratis.

Runkeeper är applikationen för dig som gillar att springa och ha koll på kalorier, avstånd, rekord etc. Runkeeper finns både som en gratis- och betalvariant. Runkeeper är utvecklad för motionärer som vill hålla koll på kalorierna, antal pass och föra statistik så du kan jämföra dig med andra Runkeeper-användare. Sätt på platsdata, in på appen sedan ut och spring, Runkeeper sköter resten av jobbet.

Modellfoto

Det finns flertalet av fotoappar för iPhone idag, men VSCO är uppe bland de bästa. VSCO har en del manuella inställningar för att justera dina bilder, men där appen verkligen är lysande är dess professionella filter. Några är gratis och andra kostar. Det kanske kan verka dyrt och onödigt att lägga pengar på VSCO, men det är värt det!

Influencer?

Sist men inte minst, den applikationen du måste ha, Instagram. På Instagram kan du följa din familj, vänner men även din favoritkändis, direkt och nära inpå. Instagram tillåter dig dela din vardag med världen, eller endast med din närmaste krets. Appen är idag en av de största marknadsföringskanalerna och har du ett företag men inte finns med på Instagram, då är du borta!

adminy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *