Bästa hörlurarna för onlinespel på iPhone

hörlurar
När du ska spela på nätet så gäller det förstås att du har en utrustning av hög kvalitet. Det främsta som behöver hålla hög kvalitet är förstås hörlurarna, du måste höra varenda detalj och oftast höjs spelupplevelsen med hjälp av trevlig bakgrundsmusik. Men vilka hörlurar ska du då välja? Det finns så många! Det är inte alltid lätt och här nedan har vi några tips på kvalitativa hörlurar som tar ditt spelande till en helt ny nivå:

Beats Studio 3

Dessa hörlurar är från det populära märket Beats. Beats är ledande inom branschen och när du köper de här hörlurarna så vet du vilken hög kvalitet du får. Beats Studio 3 är trådlösa vilket ger dig minskar dina ger dig en större rörelsefrihet. Köp dem i mattsvart för en ännu mer exklusiv känsla! Priset ligger på cirka 3 500 kronor, vilket kan uppfattas som ett saftigt pris, men hörlurarna är helt klart värda det.

JBL Synchros E50BT

För den som föredrar lite mer budget så finns det dessa Bluetooth-hörlurar som också trådlösa. De har ett lite lägre pris och ligger på cirka 550 kronor. Hörlurarna har 50 mm drivrutiner samt en förstärkning med PureBass-audio. Det gör att du på ett smidigt sätt kan dela din musik! Hörlurarna har dessutom en smidig design och funktionalitet som gör att du kan vända lurarna. För den som vill få den absolut bästa spelupplevelsen för ett rimligt pris så är dessa Around-Ear-hörlurar ett måste.

Philips On Ear-hörlurar

Dessa trådlösa hörlurar är mycket populära, just på grund av den höga kvaliteten till det förmånliga priset. Här har du funktioner så som brusreducering, NFC samt Bluetooth-teknik. Vad mer kan man begära? Hörlurarna har en lång batteritid och de utsågs som en utav de allra bästa trådlösa hörlurarna. Den svarta designen är dessutom väldigt stilfull och diskret, du kan använda dem för ditt spelande, träning och andra aktiviteter. Ett par perfekta hörlurar för alla tänkbara sammanhang!

Bose QuietComfort 35

Hörlurarna som ger en upplevelse i toppklass. De har inte bara en Bluetooth-teknik utan också en uppskattad brusreduceringsteknik som gör att du får den allra bästa ljudupplevelsen. Förutom dessa funktioner har hörlurarna dessutom över 20 timmars batteritid och Google Assistant.

Marshall Major II

Dessa hörlurar från Marshall är trådlösa och erbjuder stor mångsidighet för sina användare. Hörlurarna har en klassisk design som är tilltalande och snygg. Funktionaliteten är också enorm! Här har du en ljudkvalitet som är något utöver det vanliga. Förutom detta så är hörlurarna utrustade med Bluetooth aptX, mikrofon och många andra praktiska funktioner som underlättar för dig. Hörlurarna har också en lång batteritid jämfört med många andra hörlurar. Den ligger på cirka 30 timmar, vilket innebär att du kan använda dessa hörlurar många timmar i streck när du ska spela.

B&O Beoplay H4 On-Ear

Hörlurarna som sägs vara de allra snyggaste på marknaden. De är dessutom trådlösa och mycket praktiska när du ska spela. Du slipper trassla ihop massvis med långa kablar och sladdar utan du kan bara ha fokus på just spelandet. Hörlurarnas design är stilrent och snyggt i aluminium, stål och läder. Batteritiden är på cirka 19 timmar. Hörlurarna har funktioner så som 40 mm drivenheter och givetvis möjligheten att ansluta till Bluetooth. Med dessa hörlurar kommer du garanterat kunna njuta och underhållas av ditt spelande med ljud av högsta kvalitet.